WORKSHOPS

Ervaar Leerbewerking

Neem deel aan onze workshops en kom meer te weten over eco-vriendelijk leer en ervaar leerbewerking van Nitmoi eigenaar Johannes. Maak je geen zorgen, je hebt geen ervaring nodig. Wij voorzien je van alle benodigde materialen, gereedschap en kennis.

Kom en creëer je eigen tas. Doe mee met onze introductieworkshop, gegeven in een kleine groep in de creatieve Nitmoi Studio in Utrecht.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik heb geen ervaring met het maken van een leren tas, kan ik toch meedoen aan de workshop?
Ja, je kunt zeker meedoen. Je hebt geen leerbewerking ervaring nodig, om met een mooie tas de studio te kunnen verlaten! Heb je wel (enige) ervaring dan is deze workshop ook iets voor jouw, Johannes heeft veel ervaring met je te delen.

Kun je mij meer vertellen over het leer wat jullie gebruiken?
Nitmoi werkt alleen met milieuvriendelijk, plantaardig gelooid leer, gemaakt van huiden uit Europese herkomst, om een ​​hoogwaardig en duurzaam leerproduct te creëren. Plantaardig gelooid leer wordt gekenmerkt doordat het metaalvrij, niet giftig en hypoallergeen is. Het absorbeert sporen van leven en rijpt na verloop van tijd prachtig.

Kan ik ook een privé workshop boeken met vrienden, of voor een speciale gelegenheid?
Ben je op zoek naar een leuke avond met een paar vrienden, misschien een vrijgezellenfeest of een andere leuke gelegenheid? Je kunt ook een privéworkshop boeken! Kijk hier voor meer informatie.

Wat is er inbegrepen met de workshop?
In de workshop zijn alle materialen en gereedschappen inbegrepen om de tas te kunnen maken. Dit betekent het leer voor de buiten- en binnenkant van de tas, alle metalen onderdelen en een nylon band met alle onderdelen. Bovendien is bij de workshop ook koffie, thee, drinken en wat snacks inbegrepen!

NEEM CONTACT MET ONS OP OVER DE WORKSHOPS

Vragen?

Heb je vragen over de workhops? Of zou je graag een privé workshop willen boeken met een kleine groep?

Laat het ons weten, je hoort snel van ons!

Contactformulier

Nitmoi Studio in Utrecht

Nitmoi Studio

Nijverheidsweg 6, Utrecht

De workshops vinden plaats in de Nitmoi Studio in Utrecht. De studio staat op een creatief terrein buiten naast de Havenloods, en in de buurt van café NAR en de Nijverheid.

De Nitmoi studio is circulaire gebouwd uit zeecontainers en biedt een creative en inspirerende omgeving voor de workshops.

Goed te bereiken, gratis parkeren en dichtbij Utrecht Central Station & Utrecht Zuilen Station.

Google Maps