Onze Signatuur

Ons doel is het creëren van duurzame producten die lang mee gaan en een dagelijkse functionaliteit bieden. Producten die op elk niveau zinvol zijn, wat betekent dat we werken met een minimale impact op het milieu. Ontdek hier onze ontwerp- en duurzaamheidsprincipes.

 • 1. DUURZAAM LEER

  Wij gebruiken alleen eco-vriendelijk leer, wat betekent dat ons leer op natuurlijke wijze is behandeld en gelooid met plantaardige looistoffen. Door een biologisch afbreekbaar leerproduct te maken zonder giftige stoffen of metalen, is ons leer volledig recyclebaar en kan het terug aan de natuur worden gegeven. Lees meer over eco-vriendelijk leer.

 • 2. DUURZAAM & FUNCTIONEEL ONTWERP

  Een duurzaam product is niet alleen gemaakt van duurzame materialen, maar gebruikt ook materialen op een minimale manier, gaat lang mee en is van hoge kwaliteit. Wanneer je al deze ontwerpelementen combineert, krijg je een product waarvan je lang kunt genieten en dat aan het eind van zijn levensduur kan worden gerecycled.

 • 3. ECO-VRIENDELIJKE VERPAKKING

  Alle beetjes helpen. Naast het werken met duurzame productmaterialen, maken we ook milieuvriendelijke keuzes als het gaat om verpakkingen en ander promotiemateriaal. Onze verpakkingen zijn gemaakt van duurzaam graskarton en gerecycled materiaal (FSC-gecertificeerd).

 • 4. FOOTPRINT VERKLEINEN

  We werken aan een kleinere Co2 footprint, en in de nabije toekomst hebben we de ambitie om een zero-emissie bedrijf te worden. We hebben onze footprint beperkt door onze eigen duurzame studio te bouwen, de plek waar alle producten worden ontworpen en met de hand worden gemaakt. We compenseren ook de klimaatimpact van verzendingen naar klanten

1 van 4