Relatiegeschenken

Op zoek naar een stijlvol en duurzaam relatiegeschenk? Een relatiegeschenk van Nitmoi is een geweldige manier om uw waardering te tonen aan klanten, vrijwilligers of uw team. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, met extra merkopties om het je eigen te maken.

Uniek & Handgemaakt

functie en vakmanschap

Maak een blijvende indruk met een goed verhaal. Nitmoi-geschenken zijn uniek in hun ontwerp en handgemaakte kwaliteit. Wij geloven in eerlijk ondernemerschap en vakmanschap.

De portefeuilles zijn gemaakt van eersteklas Italiaans, milieuvriendelijk, plantaardig gelooid leer, wat betekent dat het is behandeld en gekleurd met alleen natuurlijke tannines en daarom vrij is van chemicaliën. Plantaardig gelooid leer absorbeert sporen van leven en wordt na verloop van tijd prachtig volwassen. Nitmoi-producten worden uniek van u.

Duurzaam Ontwerp

KWALITEIT DIE LANG MEE GAAT

De minimalistische portemonnee is ontstaan ​​uit de noodzaak van een duurzame en duurzame portemonnee. Ontwerper Johannes van Veen ontwierp de portemonnee door klassieke esthetiek te combineren met duurzaamheid en hij was niet bang om terug te gaan naar de essentie.

Vertrekkend vanuit de wens om het beste product voor dagelijks gebruik te hebben, gemaakt met de meest degelijke en duurzame materialen. Met als resultaat een kwalitatief en stijlvol product, een blijvend cadeau waar mensen een leven lang plezier van hebben.

Maak een impact

Een duurzaam cadeau

Waarom een ​​Nitmoi-portemonnee geven? U geeft een kwaliteitsproduct voor alledaags gebruik, dat een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Wat nog belangrijker is, u communiceert uw duurzame waarden en steun voor lokaal handgemaakte producten, die zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Relatiegeschenken van Nitmoi zijn het hele jaar door geschikt voor vele gelegenheden. De functionele compacte portemonnee kan ook dienst doen als visitekaarthouder, of er past een cadeaubon in om het cadeau nog specialer en persoonlijker te maken.

Neem contact op
  • Stijlvolle Geschenkdoos

    De portemonnee & sleutelhanger wordt geleverd in een duurzame graskartonnen doos, gemaakt van gras en gerecycled papier. Klaar om iemand te verrassen, of geschikt voor brievenbuspost.

  • Natuurlijke Kleuren

    Verkrijgbaar in 5 natuurlijke kleuren. De portemonnees zijn gemaakt van milieuvriendelijk plantaardig gelooid leer. Natuurlijk gestorven met tannines van schors en stam van bomen, vrij van chemicaliën.

  • Personalisatie

    Zet je persoonlijke boodschap op de meegeleverde kaart of neem contact op voor meer personalisatie mogelijkheden zoals drukwerk of een logo op de portemonnee. Neem contact met ons op met uw wensen via support@nitmoi.nl.